miércoles, 20 de febrero de 2008

Araña saltarina.

Una de les espescies mes xicotetes que existixen, són molt voraços i resulta molt difícil localitzar-les.
Quasi sempre romanen en el seu amagatall i quan tenen al seu abast la presa es llancen sense pietat,en este cas esta té una xicoteta cria de marieta com bé diuen per ací.

miércoles, 6 de febrero de 2008

Flor del Almendro.

Flor de l’ametler o com bé es diu en mi terra ``Almetler´´la seua floració dura unes poques setmanes, des de mitjans de Gener fins a finals de Febrer,quan este esta completament florit pareix que este amb neu,su espectacular colorit es distingix a llarga distància.
Quan este arriba ens indica que la primavera esta molt prop, acompanyat amb els trinats dels gafarrons li dóna una alegria a la naturalesa especial,la primavera esta prop.

sábado, 2 de febrero de 2008

Chotacabras pardo.

Caprimulgus ruficollis , el nom en valencià: Saboc coll-roig,té el vol pròsper però relativament potent, el seu hàbitat són els boscos poc densos , llocs oberts amb vegetació herbàcia o amb arbres dispersos.
Mostra una certa predilecció pels terrenys de muntanya amb pinades seques.Se troba en les àrees solejades per davall dels 800m d’altitud.
És especialista en el camuflatge, sol aguantar molt sense moure’s per a no ser descobert, això ens afavorix per a poder fotografiar-ho sense problemes.